استاندارد دوگانه خبرگزاری نزدیک به سپاه درباره FATF/ اضافه شدن ترکیه به فهرست خاکستری FATFمی تواند ضربه‌ای به اقتصاد ترکیه باشد در ایران نه!

خبرگزاری تسنیم نزدیک به سپاه در حالی این تحلیل درباره تاثیر FATF در اقتصاد کشور ترکیه را بازنشر می کند که جمهوری اسلامی ایران سالهاست به همراه کره شمالی در لیست سیاه این نهاد مالی بین المللی قرار گرفته و دستور بررسی عضویت ایران در آن هم مدت هاست در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال خاک خوردن است.

استاندارد دوگانه خبرگزاری نزدیک به سپاه درباره FATF/  اضافه شدن ترکیه به فهرست خاکستری FATFمی تواند ضربه‌ای به اقتصاد ترکیه باشد در ایران نه!

به گزارش دیده بان ایران؛ گروه ویژه اقدام مالی یا اف‌ای‌تی‌اف FATF اعلام کرد که ترکیه، مالی و اردن را در فهرست «خاکستری» خود قرار داده است. کشورهای ایران و کره شمالی نیز در لیست سیاه این گروه باقی ماندند.

گروه ویژه اقدام مالی که در پاریس مستقر است، با قرار دادن نام ترکیه، مالی و اردن در «فهرست خاکستری» خواستار نظارت بیشتر بر معاملات مالی در این سه کشور شده است. این کشورها نیز توافق کرده‌اند که بر اساس توصیه‌های این گروه اقداماتی را اتخاذ کنند.

قرار گرفتن در این لیست می‌تواند سرمایه گذاران و موسسات اعتباری را نسبت به سرمایه‌گذاری در این کشورها هراسان کند و به صادرات، تولید و مصرف آن‌ها آسیب برساند. همچنین می‌تواند بانک‌های جهانی را نسبت به تجارت با یک کشور محتاط کند.

بنابرگزارش دیده بان ایران خبرگزاری تسنیم نزدیک به سپاه در حالی این تحلیل درباره تاثیر FATF در اقتصاد کشور ترکیه را بازنشر می کند که جمهوری اسلامی ایران سالهاست به همراه کره شمالی در لیست سیاه این نهاد مالی بین المللی قرار گرفته و دستور بررسی عضویت ایران در آن هم مدت هاست در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال خاک خوردن است.

ارسال نظر