وزیر جهاد کشاورزی: سفره مردم بدون هیچ اختلالی در حال تامین است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: با هماهنگی ایجاد شده در سراسر کشور، کمبودی در بازار محصولات کشاورزی نداریم و سفره مردم بدون هیچ اختلالی در حال تامین است.

وزیر جهاد کشاورزی: سفره مردم بدون هیچ اختلالی در حال تامین است

به گزارش سایت دیده بان ایران؛به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که در دولت هماهنگی لازم برای تامین و ترخیص کالاهای اساسی برقرار است، گفت: هیچ دغدغه و خللی برای تامین معیشت و سفره مردم ایجاد نخواهد شد.

وی افزود: هماهنگی‌های لازم در سطوح عالی بین دستگاه‌های اجرایی برقرار و روند ترخیص کالاهای اساسی با شتاب بیشتر در حال انجام است.

این مقام عالی وزارت ادامه داد: اصناف و اتحادیه‌های بخش کشاورزی مانند همیشه به ویژه در شرایط حاضر پای کار هستند و با هماهنگی ایجاد شده در سراسر کشور، هیچ کمبودی در بازار محصولات کشاورزی نداریم.

نوری قزلجه با بیان اینکه اقلام و کالاهای اساسی حتی به میزان بیشتر از نیاز بازار به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان و نیاز بازار شب عید تأمین شده و در انبارها ذخیره‌سازی شده است، اظهار کرد: مردم نگران نباشند و با برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی نیازهای ضروری به فروشگاه‌ها مراجعه کنند و مایحتاج خود را خریداری کنند.

ارسال نظر