کد خبر: 230644
A

آکسیوس گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و اروپا را درباره ایران فاش کرد؛ تعیین ضرب‌الاجل برای تهران

رسانه آمریکایی آکسیوس به نقل از سه منبع آگاه نوشته «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا و وزرای امور خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس در گفت‌وگوی تلفنی روز دوشنبه توافق کردند که پایان ماه آگوست (ماه آینده میلادی) موعد بالفعل درباره حصول توافق هسته‌ای با ایران باشد.

آکسیوس گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و اروپا را درباره ایران فاش کرد؛ تعیین ضرب‌الاجل برای تهران

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ رسانه آمریکایی آکسیوس به نقل از سه منبع آگاه نوشته «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا و وزرای امور خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس در گفت‌وگوی تلفنی روز دوشنبه توافق کردند که پایان ماه آگوست (ماه آینده میلادی) موعد بالفعل درباره حصول توافق هسته‌ای با ایران باشد.

آکسیوس نوشته در غیر این صورت، سه کشور اروپا سازوکار موسوم به «اسنپ‌بک» برای بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل متحد علیه ایران را اجرا می‌کنند.

 این گزارش ساعاتی پس از آن منتشر شد که «ژان نوئل بارو» وزیر خارجه فرانسه در حاشیه نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا تهدید کرد که اگر تا پایان ماه آگوست، پیشرفت ملموسی درباره برنامه هسته‌ای صورت نگیرد، اروپایی‌ها اسنپ‌بک را اجرا خواهند کرد. 

طبق این گزارش، روند اجرای اسنپ‌بک ۳۰ روز به طول می‌انجامید و کشورهای اروپایی قصد دارند پیش از ماه اکتبر و زمان فرا رسیدن ریاست روسیه بر شورای امنیت، موضوع را جمع‌بندی کنند.

رسانه آمریکایی نوشته کشورهای اروپایی و آمریکا به اسنپ‌بک به‌عنوان یک ابزار مذاکراتی برای تحت فشار قرار دادن ایران و همچنین یک طرح جایگزین در صورت شکست دیپلماسی نگاه می‌کنند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر