کد خبر: 247782
A

لبنان از افزایش تعداد نیروهای ارتش در جنوب به ۱۰ هزار سرباز خبر داد

رئیس جمهور لبنان در دیدار خود در کاخ بعبدا از «یوهانس واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان خواست تا از جامعه بین‌المللی، اتحادیه اروپا و ایالات متحده بخواهد تا اسرائیل را تحت فشار قرار دهند تا به توافق ترک مخاصمه که نوامبر گذشته اعلام شد، پایبند باشد، به ارتش لبنان اجازه دهد تا در مرز بین‌المللی جنوبی مستقر شود و اجرای طرح‌هایی را برای گسترش حاکمیت لبنان بر تمام خاک خود تکمیل کند.

لبنان از افزایش تعداد نیروهای ارتش در جنوب به ۱۰ هزار سرباز خبر داد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان به وزیر آلمانی گفت: «ما طرفدار جنگ نیستیم زیرا آن را تجربه کرده‌ایم و از آن درس گرفته‌ایم. بنابراین، می‌خواهیم ثبات را به لبنان بازگردانیم، از جنوب آن شروع کنیم. من تاکید کرده‌ام که گزینه مذاکره به منظور بازپس‌گیری سرزمین اشغالی ما، تضمین آزادی زندانیان و دستیابی به عقب‌نشینی کامل از تپه‌ها است. با این حال، این گزینه توسط طرف مقابل تنها با تجاوز بیشتر علیه لبنان، در جنوب و دره بقاع و تشدید تنش‌ها مواجه شده است.»

رئیس جمهور لبنان خاطرنشان کرد که «عدم پاسخگویی اسرائیل به درخواست‌های مکرر برای توقف حملاتش، تایید می‌کند که مسیر تهاجمی آن همچنان انتخاب اول آن است و این مسؤولیت را بر دوش جامعه بین‌المللی می‌گذارد تا از موضع لبنان در جهت امنیت و ثبات حمایت کند».

عون به وزیر آلمانی اطلاع داد که «ارتش لبنان علاوه بر مسؤولیت‌های متعدد خود در سراسر کشور، وظایف خود را در جنوب رودخانه لیتانی به طور کامل انجام می‌دهد».

وی خاطرنشان کرد که «لبنان از هرگونه حمایت از ارتش و تأمین منابع لازم برای قادر ساختن آن به انجام کامل نقش خود در حفظ حاکمیت و امنیت ملی استقبال می‌کند».

رئیس جمهور لبنان تاکید کرد که «تعداد سربازان در جنوب قبل از پایان سال به ۱۰ هزار نفر افزایش خواهد یافت».

رئیس جمهور لبنان همچنین تاکید کرد که «همکاری بین ارتش لبنان و نیروهای بین‌المللی فعال در جنوب ادامه دارد» و بار دیگر حملات اسرائیل را که هر از گاهی آنها را هدف قرار می‌دهد، محکوم کرد.

او از موضع اتحادیه اروپا که حملات به یونیفل را محکوم کرد در حالیکه برای اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی و ایجاد امنیت و ثبات در جنوب تلاش می‌کند، قدردانی کرد.

رئیس جمهور لبنان تاکید کرد که «ارتش تنها ضامن حفاظت از لبنان و دفاع از حاکمیت آن است و بدون آن هیچ راه‌حل امنیتی پایداری وجود ندارد.»

او بار دیگر تاکید کرد که «لبنان آماده مذاکره برای پایان دادن به اشغال اسرائیل است، اما هر مذاکره‌ای نمی‌تواند یکجانبه باشد؛ این امر نیازمند اراده متقابل است که هنوز وجود ندارد. شکل، زمان و مکان مذاکرات بعداً مشخص خواهد شد.»

رئیس جمهور لبنان همچنین تصریح کرد که ارتش به طور کامل وظایف خود را در جنوب رودخانه لیتانی انجام می‌دهد و تعداد نیروها در جنوب تا پایان امسال به ۱۰ هزار نفر افزایش خواهد یافت.

وزیر آلمانی نیز دیدار با رئیس جمهور عون را با تاکید بر حمایت مداوم کشورش از لبنان در همه زمینه‌ها، به ویژه اقدامات انجام شده توسط دولت لبنان برای تقویت حاکمیت خود بر تمام خاک این کشور و توانمندسازی ارتش لبنان برای گسترش اقتدار خود، آغاز کرد.

او بار دیگر خواستار احترام به قطعنامه‌های بین‌المللی مربوطه برای تضمین احترام به حاکمیت لبنان شد.

وزیر خارجه آلمان همچنین حمایت کشورش از نیروهای بین‌المللی فعال در جنوب را تایید کرد و به مشارکت آلمان در نیروی دریایی اشاره کرد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر