لیلا فروهر ۸۰ هزار تومان دستمزد میخواهد!
روزنامه اطلاعات ۴۹ سال پیش در چنین روزی شهریور سال ۱۳۵۵ در صفحه هفتم خود که به هنرپیشگان و خوانندگان اختصاص دارد، خبری دارد از لیلا فروهر و دستمزد درخواستی وی برای بازی در فیلمهای سینمایی به مبلغ ۸۰ هزار تومان! که ببینیم ماجرا از چه قرار است؛

به گزارش سایت دیدهبان ایران، روزنامه اطلاعات روز پنجشنبه ۱۱ شهریور سال ۱۳۵۵ در صفحه هفتم خود که به اخبار به اصطلاح زرد از هنرپیشگان و خوانندگان اختصاص دارد، خبری دارد از لیلا فروهر و دستمزد درخواستی وی برای بازی در فیلمهای سینمایی به مبلغ ۸۰ هزار تومان! که ببینیم ماجرا از چه قرار است؛
استقبال مردم از فیلم های اخیر لیلا فروهر که نمایش یکی از آنها در تهران چهار هفته طول کشیده است، این خواننده و بازیگر جوان را در محاصره دهها پیشنهاد بازی در فیلم قرار داده است.
لیلا فروهر که در زمان کودکی نیز یکی از بازیگران کوچولوی سینما بود و با اغلب هنرپیشگان در فیلم های مردم پسند و پرفروش بازی کرده، چندی قبل با اجرای برنامه آواز و ترانه خوانی در یکی از کاباره های تهران به شهرت دوباره رسید و خیلی زود پایش به رادیو و تلویزیون باز شد.
شهرت دوباره لیلا فروهر منتهی این بار در جوانی باعث شد که بار دیگر توجه فیِمسازان به این نوستاره امروز ( و در واقع بازیگر قدیمی) جلب شود و از او برای بازی در فیلم ها دعوت نمایند.
لیلا فروهر ظرف یکی دو سال گذشته در بیش از هفت فیلم شرکت جست و به این ترتیب در شمار پرکارترین بازیگران زن سینما در آمد.
اقبالی که مردم نسبت به اولین فیلم او در دوره جدید نشان دادند و فروش مناسب فیلمهای بعدش، فیلم سازان را متوجه حضور لیلا فروهر در سینما کرده است بطوریکه صاحبان فیلم های نمایش داده نشده او امید زیادی به موفقیت ساخته های خود دارند.
لیلا فروهر که برای بازی در فیلم ها تاکنون رقمی بیشتر از سی هزار تومان دریافت نکرده بود این روزها در حالیکه واقعا نمی داند به کدامیک از پیشنهادات پاسخ مناسب بدهد برای بازی در هر فیلم رقمی معادل هشتاد هزار تومان می خواهد!
با آنکه فیلمسازان تا پرداخت پنجاه هزار تومان دستمزد نیز بالا آمده اند ولی لیلا فروهر حاضر به دریافت کمتر از هشتاد هزارتومان نیست و می گوید مرغ فقط یک پا دارد!
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله