روزنامه گردی دیدبان تاریخ ۲۴ مهر ۱۳۵۴؛

تلویزیون ۳ ساعت برنامه به زبان انگلیسی پخش می کند

در جلسه ای با حضور نخست وزیر و مسئولان حزبی تایید شد: تصمیمات نهایی حزب برای کاهش هزینه مسکن که این تصمیم که در ۴ بخش تنظیم شده، خبر اول شماره امروز پنجشنبه ۲۴ مهر سال ۱۳۵۴ روزنامه اطلاعات است. تغییرات اساسی هم در صدور گذرنامه رخ داده است. دو خبر تصویری امروز هم به دیدار رئیس دولت امارات با محمدرضا شاه پهلوی و اهداء کتاب بی نظیر ایران پل فیروزه به فرح دیبا اختصاص دارد‌. کمیته حمایت از مصرف کننده هم اعلام‌ کرده که تعمیر کاران اتومبیل و وسائل خانگی مردم را به ستوه آورده اند. دولت هم جدول جدید جرایم رانندگی را تصویب کرد. دو خبر آخر هم اینکه نام ۱۲ جوان ایرانی که در لندن زندانی شده اند فاش شد و آگاهی هم هشدار داده که اتومبیل توریست های خارجی را نخرید ممکن است مسروقه باشد. تلویزیون ۳ ساعت برنامه به زبان انگلیسی پخش می کند‌؛ موضوع گزارش دیدبان تاریخ می خوانید

 تلویزیون ۳ ساعت برنامه به زبان انگلیسی پخش می کند

به گزارش سایت دیدبان ایران؛ در جلسه ای با حضور نخست وزیر و مسئولان حزبی تایید شد: تصمیمات نهایی حزب برای کاهش هزینه مسکن که این تصمیم که در ۴ بخش تنظیم شده، خبر اول شماره امروز پنجشنبه ۲۴ مهر سال ۱۳۵۴ روزنامه اطلاعات است.

تغییرات اساسی هم در صدور گذرنامه رخ داده است. دو خبر تصویری امروز هم به دیدار رئیس دولت امارات با محمدرضا شاه پهلوی و اهداء کتاب بی نظیر ایران پل فیروزه به فرح دیبا اختصاص دارد‌.

کمیته حمایت از مصرف کننده هم اعلام‌ کرده که تعمیر کاران اتومبیل و وسائل خانگی مردم را به ستوه آورده اند.

دولت هم جدول جدید جرایم رانندگی را تصویب کرد.

دو خبر آخر هم اینکه نام ۱۲ جوان ایرانی که در لندن زندانی شده اند فاش شد و آگاهی هم هشدار داده که اتومبیل توریست های خارجی را نخرید ممکن است مسروقه باشد.

تلویزیون ۳ ساعت برنامه به زبان انگلیسی پخش می کند‌ این خبر که در صفحات داخلی اطلاعات امروز به چاپ رسیده به شرح زیر می باشد؛

photo_2026-10-16_17-49-27

از روز یکشنبه چهارم آبان برنامه دوم تلویزیون ملی ایران روزانه ۳ ساعت برنامه های متنوع به زبان انگلیسی به معرض تماشا خواهد گذارد.

این برنامه ها که شامل اخبار، فیلم سینمایی و احتمالا شوهای تلویزیونی خواهد بود برنامه های بین المللی رادیو تلویزیون ملی ایران خوانده می‌شود.

یکی از گردانندگان تلویزیون ملی امروز در گفتگویی تلفنی با اطلاعات اظهار داشت؛

از آنجا که در یکی دو سال اخیر هزاران خارجی به ایران آمده اند و بسیاری از آنان در نقاطی چون بندرعباس، اهواز و اصفهان به کار مشغولند‌.

مقامات تلویزیون ملی ایران تصمیم گرفتند با اجرای چند ساعت برنامه روزانه به زبان انگلیسی برای این خارجیان، نوعی ارتباط با جهان خارج برقرار کنند.

همچنین قرار است روزانه یک برنامه خبری نیز به نام اخبار ساعت هفت به زبان انگلیسی پخش شود که در آن علاوه بر خبرهای خارجی، آخرین اطلاعات از رویدادهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایران نیز در دسترس بینندگان خارجی قرار گیرد.

photo_2026-10-16_17-52-30

انتظار می رود علاوه بر خارجیان مقیم ایران، گروهی از ایرانیان نیز از این برنامه ها استفاده کنند.

تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله

 

ارسال نظر