کد خبر: 235931
A
در نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی مطرح شد؛

رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران: سازمان منابع طبیعی توان تحمل تغییرات جدید در سطح مدیریت طی کمتر از یک سال را ندارد

سید عطاءالله حسینی، رئیس هیات‌مدیره انجمن علمی جنگلبانی ایران در نامه‌ای به غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ضمن تقدیر از رهایی یافتن سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از تیغ مصوبه شورای عالی اداری در خصوص انحلال این سازمان، تاکید کرد که سازمان مذکور توان تحمل تغییرات جدید در سطح مدیریت آن، طی کمتر از یک سال را ندارد. با این حال، او در نامه خود به تشریح معیارهای انتخاب رئیس احتمالی بعدی سازمان منابع طبیعی پرداخت.

رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران: سازمان منابع طبیعی توان تحمل تغییرات جدید در سطح مدیریت طی کمتر از یک سال را ندارد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، متن نامه رئیس هیات‌مدیره انجمن علمی جنگلبانی ایران خطاب به وزیر جهاد کشاورزی به شرح زیر است: 

«جناب آقای دکتر نوری قزلجه 

مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی 

با سلام و احترام؛ 

عطف به نامه انجمن علمی جنگلبانی ایران به شماره ۲۸۵۵ الف-ج مورخ ۱۰/۰۶/۱۴۰۳ در خصوص ارائه معیارهای انتخاب رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به حوزه وزارتی جهادکشاورزی، به نظر می‌رسد دوباره با تغییراتی در ریاست این سازمان روبه‌رو هستیم. انجمن علمی جنگلبانی ایران، بنا به وظیفه ذاتی خود در ارائه مشورت‌های فنی و نیز توصیه‌های سیاستی در سطح حکمرانی، به استحضار می‌رساند سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور که به تازگی با درایت حضرتعالی، از تیغ مصوبه شورای عالی اداری رهایی یافته است، توان تحمل تغییرات جدید در سطح مدیریت آن سازمان، طی کمتر از یک سال را ندارد. 

علی ایحال اگر مصلحت وزارتخانه و صلاحدید آن مقام عالی، در انتصاب فردی جدید به ریاست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است، انجمن علمی جنگلبانی ایران، کماکان، معیارهای انتخاب رئیس سازمان یادشده را که توسط هیات‌مدیره این انجمن تنظیم شده است، جهت استحضار و امعان نظر تقدیم می‌نماید:

- دانش پایه منابع طبیعی داشته باشد و اهمیت منابع طبیعی را بداند و به آن باور قلبی و اعتقادی داشته باشد.

- روابط انسانی حاکم بر منابع طبیعی شامل سنتی و جدید، دولتی و غیر دولتی را بداند.

- ظرفیت مبارزه با فساد داشته باشد. 

-  در مواجهه و ارتباطات با سایر دستگاه‌ها و نهادها، مجلس و قوه قضاییه فعال و اثرگذار ظاهر شود و توانایی اقناع آن‌ها برای حفاظت از منابع طبیعی را داشته باشد.

- به قوانین و برنامه‌ریزی برای حفاظت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری تسلط کافی و وافی داشته باشد.

- با توجه به پراکندگی منابع در همه سطح کشور و تنوع راه‌های تجاوز، برای مقابله و جلوگیری باتجربه و توانمند باشد.

- انگیزه ارتقاء جایگاه تشکیلاتی داشته باشد.

- رفع مشکلات مالی، معیشتی و شغلی جنگلبانان و پرسنل منابع طبیعی کشور را در دستور کار قرار دهد. 

- مدیریت مشارکتی را در دستور کار قرار دهد. 

آرزوی بهروزی و سرافرازی کشور عزیزمان ایران

دکتر سید عطاءالله حسینی 

رئیس هیات‌مدیره انجمن علمی جنگلبانی ایران» 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر