توصیه تلویحی خبرگزاری نزدیک به سپاه به نمایندگان درباره گزینه وزارت آموزش و پرورش/ به یوسف نوری «نـــه» نگویید/ سرعت انتخاب رئیسی فوق العاده بود

این خبرگزاری در ادامه گزارش خود ضمن تذکر به نمایندگان انقلابی مجلس نوشت: طبق اعلام نایب رئیس مجلس، جلسه بررسی برنامه‌ها و صلاحیت یوسف نوری و رای اعتماد به وی، یکشنبه 7 آذر ماه در صحن مجلس برگزار می‌شود؛ هرچند در آن تاریخ، حدود 5 روز از انقضاء مهلت 3 ماهه سرپرستی وزارت آموزش و پرورش می‌گذرد و به نظر می‌رسد، این بار – و با توجه به معرفی وزیر پیشنهادی در بازه زمان باقی مانده – مجلس باید جلوی نقض ناخواسته قانون اساسی را بگیرد.

توصیه تلویحی خبرگزاری نزدیک به سپاه به نمایندگان درباره گزینه وزارت آموزش و پرورش/ به یوسف نوری «نـــه» نگویید/ سرعت انتخاب رئیسی فوق العاده بود

به گزارش دیده بان ایران، خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه با انتشار گزارشی درباره گزینه سوم ابراهیم رئیسی برای وزارت آموزش و پرورش ضمن تمجید از سرعت عمل رئیس جمهور در معرفی «یوسف نوری» نوشت: 

نمایندگان مجلس با درک درست نسبت به مسائل، اقتضائات و نیازهای آموزش و پرورش و سخت‌گیری نسبت به گزینه‌های اول و دوم معرفی شده از سوی رئیس جمهور، این پیام را به دولت دادند که همسویی و همدلی مجلس و دولت، لزوما به معنای قبول هر گزینه‌ای نیست و از طرف دیگر، رئیس جمهور هم که تنها 7 روز دیگر برای اداره آموزش و پرورش با سرپرست فرصت دارد، به فاصله کمتر از 24 ساعت از رأی نیاوردن دومین وزیر پیشنهادی‌اش، همانطور که رئیس و نمایندگان مجلس تاکید کرده بودند، سومین گزینه را به بهارستان معرفی کرد تا تکلیف سکاندار این وزارتخانه معلوم شود، پیش از آنکه مهلت سه ماهه سرپرستی نقض شود و نیاز به استمداد از رهبری و دریافت حکم حکومتی باشد؛ اقدامی بی‌سابقه که تقریبا برای اولین بار رقم خورده و رئیس جمهور، در طی کمتر از 24 ساعت، گزینه‌ای متناسب‌تر به مجلس معرفی کرده است.

بر اساس اصل 135 قانون اساسی «وزراء تا زمانی که عزل نشده‌اند و یا بر اثر استیضاح یا درخواست رای اعتماد، مجلس به آنها رای عدم اعتماد نداده است در سمت خود باقی می‌مانند. استعفای هیات وزیران یا هر یک از آنان به رئیس جمهور تسلیم می‌شود و هیات وزیران تا تعیین دولت جدید به وظایف خود ادامه خواهند داد. رئیس جمهور می‌تواند برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند حداکثر برای مدت سه ماه سرپرست تعیین نماید».

این خبرگزاری در ادامه گزارش خود ضمن تذکر به نمایندگان انقلابی مجلس نوشت: طبق اعلام نایب رئیس مجلس، جلسه بررسی برنامه‌ها و صلاحیت یوسف نوری و رای اعتماد به وی، یکشنبه 7 آذر ماه در صحن مجلس برگزار می‌شود؛ هرچند در آن تاریخ، حدود 5 روز از انقضاء مهلت 3 ماهه سرپرستی وزارت آموزش و پرورش می‌گذرد و به نظر می‌رسد، این بار – و با توجه به معرفی وزیر پیشنهادی در بازه زمان باقی مانده – مجلس باید جلوی نقض ناخواسته قانون اساسی را بگیرد.

گفتنی است یوسف نوری متولد سال ۱۳۴۰ در استان ایلام است. وی دارای مدرک فوق دیپلم پرورشی از تربیت معلم، کارشناسی برنامه‌ریزی امور تربیتی، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکتری مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبایی است.

 پیش از این رئیس جمهور «حسین باغگلی» و «مسعود فیاضی» را به عنوان وزرای پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش معرفی کرده بود که موفق به اخذ رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی نشدند.

منبع: دیده بان ایران

ارسال نظر