قهر و آشتی محبی‌نیا با رئیس مجلس: دوستان اجازه نمی‌دهند گوش کنید؛ والسلام!

تلاش محبی‌نیا برای برای بیان نظرش در مورد بخشی از لایحه حمایت از توسعه ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، به قهر او با رئیس مجلس ختم شد.

قهر و آشتی محبی‌نیا با رئیس مجلس: دوستان اجازه نمی‌دهند گوش کنید؛ والسلام!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران؛ جهانبخش محبی‌نیا نماینده مردم میاندوآب که برای رفع ابهامی فرصت صحبت پیدا کرده بود، قبل از بیان نظرش، خطاب به رئیس مجلس که همزمان در حال گوش دادن به صحبت دیگر نمایندگان حاضر در جایگاه هیئت رئیسه بود، گفت: آقای دکتر التفات می فرمایید؟ من جواب ابهام آقای بحرینی را بدهم؟ آقای دکتر لاریجانی...

او تلاش کرد صحبت هایش را ادامه دهد حتی در ادامه از یک عضو هیئت ریسه خواست که حواس رئیس مجلس را پرت نکند و گفت: «آقای دکتر وکیلی این موضوع  یک مقدار حساسیت دارد اگر جسارت نباشد...»

محبی نیا پس از آنکه از تلاشش نا امید شد با حالت قهر خطاب به رئیس مجلس گفت: این دوستان اجازه نمی دهند تا شما گوش کنید؛ والسلام! من صحبتی ندارم.

این قهر کردن محبی نیا با واکنش خاصی از جانب رئیس مجلس همراه نشد و رئیس خواست که موافق صحبت کند. نکته‌ای که موجب خنده برخی از نمایندگان هم شد.

البته این ناراحتی محبی نیا چندان طولانی نشد و او دقایقی بعد در تذکری لب به سخن گشود و گفت: طی روز گذشته و امروز با بیاناتی در صحن مجلس مواجه بودیم که شان مجلس را زیر سوال می‌برد. طبق قانون اساسی مجلس می‌تواند در عموم مسائل کشور اظهارنظر کرده و در حدود قانون اساسی، قانون وضع کند و پس از طی مراحلی برای اجرا به دولت ابلاغ شود.

او با انتقاد از همکارانش که در اظهارنظرها مصالح عمومی را رعایت نمی‌کنند، ادامه داد: بعضی از همکاران ما در مجلس نقش نهاد مجلس را کمرنگ می‌بینند که از آنها می‌خواهم که بیش از این شان مجلس را پایین نیاورند.

 

ارسال نظر