عراقچی: مذاکرات تنها پرونده هسته‌ای را شامل می‌شد / نمی‌توان درباره موشک‌ها چه حالا و چه در آینده، مذاکره کرد

عراقچی اظهار کرد: مذاکرات با واشنگتن آغاز خوبی داشت و ما راه طولانی برای ساخت اعتماد بین خود داریم. مذاکرات با واشنگتن به صورت غیرمستقیم بود و تنها پرونده هسته‌ای را شامل می‌شد.

عراقچی: مذاکرات تنها پرونده هسته‌ای را شامل می‌شد / نمی‌توان درباره موشک‌ها چه حالا و چه در آینده، مذاکره کرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه طی گفت‌وگویی با الجزیره اظهار کرد: مذاکرات با واشنگتن آغاز خوبی داشت و ما راه طولانی برای ساخت اعتماد بین خود داریم. مذاکرات با واشنگتن به صورت غیرمستقیم بود و تنها پرونده هسته‌ای را شامل می‌شد.

او با بیان اینکه غنی‌سازی صفر برای ما خارج از چارچوب مذاکرات است، گفت: غنی‌سازی حق مسلم ماست و باید ادامه یابد و حتی با حملات هوایی نیز نتوانستند توانمندی‌های ما را از بین ببرند.

وی اظهار کرد: آماده‌ایم که به توافقی اطمینان‌بخش در مورد غنی‌سازی دست یابیم. نمی‌توان درباره موشک‌ها اکنون یا در آینده مذاکره کرد زیرا این موضوع مربوط به مسائل دفاعی است.

عراقچی تأکید کرد: مسیر مذاکرات باید از هرگونه تهدید یا فشار خالی باشد و امیدواریم که در رویکرد آمریکایی چنین چیزی را پیدا کنیم. ما باید اعتماد بسازیم تا مذاکرات واقع‌بینانه‌ای داشته باشیم که به نتیجه‌ای منصفانه و مبتنی بر برد-برد برسد.

وزیر خارجه تصریح کرد: واشنگتن عقب‌نشینی کرد و دوباره به مذاکرات بازگشت بعد از اینکه قبلاً از طریق حملات نظامی به آن ضربه زده بود. پرونده هسته‌ای ایران تنها از طریق مذاکرات قابل حل است.

 

 

ارسال نظر