محمدعلی وکیلی: مبارزه با فساد با مقابله با فاسد فرق دارد/ مبارزه با فساد قاعده خودش را دارد و نیازی به سرو صدا نیست/
محمدعلی وکیلی، عضو هیاترئیسه مجلس، با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد و فاسد فرق دارد، گفت: مبارزه با فاسد یعنی اینکه کشور را امنیتی کنیم و برای هر کارآفرین یک پلیس بگذاریم و این دور باطل را تکرار کنیم، اما مبارزه با فساد یعنی سیستم را آنتیفساد کنیم و جلوی امضاهای طلایی را بگیریم.

به گزارش دیده بان ایران، محمدعلی وکیلی، عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی، درباره مبارزه با فساد اقتصادی که با سروصدای زیادی اخیراً از سوی قوه قضاییه اجرا میشود گفت: مبارزه با فساد قاعده خودش را دارد و نیازی به سروصدا نیست و اگر به لوازم مبارزه با فساد پایبند باشیم، مجبور نیستیم مبارزه با فساد را با فاسد عوض کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آنچه اصل است مبارزه با فساد است ولی آنچه غلط و هزینهبر است مبارزه با فاسد است. مبارزه با فاسد یعنی اینکه کشور را امنیتی کنیم و برای هر کارآفرین یک پلیس بگذاریم و برای هر پلیس یک پلیس دیگر تعیین کنیم و این دور باطل را تکرار کنیم.
وکیلی همچنین گفت: مبارزه با فساد یعنی سیستم را آنتیفساد کنیم، مبارزه با فساد این است که دولت الکترونیکی داشته باشیم و اقتصاد را هوشمندسازی کنیم.
او همچنین به موارد دیگر مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: مبارزه با فساد یعنی اجازه ندهیم امضای طلایی شکل بگیرد که فسادزا و رانتافزا شود. همچنین باید زمینه دسترسی آسان و یکسان مردم را به اطلاعات و دادهها فراهم کنیم.
عضو هیاترئیسه مجلس ادامه داد: مبارزه با فساد به این معناست که اجازه دهیم قانون گردش آزاد اطلاعات اجرا شود. اگر این قانون اجرا شود، یعنی دنبال مبارزه با فساد هستیم و اگر اجرا نشود و بخواهیم افراد را کنترل کنیم، این کار انرژی هدر دادن است.
عضو فراکسیون امید مجلس دهم در پایان، در پاسخ این پرسش که نقش دستگاههای ناظر و امنیتی در مواجهه با فساد چیست توضیح داد: سیستم را باید اصلاح کرد. اگر سیستم اصلاح شود، وظایف دستگاههای ناظر شفاف میشود، اما اگر جای فساد و فاسد را عوض کنیم، هر چقدر هم ناظر اضافه کنیم باز کمیتمان میلنگند./ اعتمادآنلاین