تهیه طرح دو فوریتی ساماندهی مرزهای کشور و وضعیت کولبرها با ۱۱۰ امضا
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح دو فوریتی ساماندهی مرزهای کشور و وضعیت کولبرها با 110 امضا تهیه شده و امضاهای آن نیز در حال افزایش است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، رسول خضری امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: ما تلاشمان این است که تعداد امضاهای این طرح به 200 مورد برسد.
وی با تاکید بر این که این طرح دارای یک ماده واحده و 6 تبصره است، گفت: در این طرح به دنبال آن هستیم ساماندهی و بررسی وضعیت کولبرها و اشتغال زایی آنان هستیم؛ کولبرها افرادی هستند که به دلیل نداشتن شغل حاضرند این کار سنگین را انجام داده و حتی جانشان را از دست بدهند تا در نهایت، امرار معاش کنند.
خضری تصریح کرد: در این طرح دولت مکلف به ساماندهی مرزنشینان و معابر مرزی و تشکیل تعاونیهایی برای کولبرها شده است، تعاونیهایی که وظیفه بیمه کولبرها را بر عهده دارند چون در حال حاضر آنها تحت پوشش هیچ نوع بیمهای نیستند و وضعیت دیه آنها نیز مشخص نیست.
در ماه اخیر 4 کولبر در سردشت به دلیل بهمن و یک کولبر در پیرانشهر به دلیل گیر افتادن در کولاک کشته شدند، از زمان این اتفاق، نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیر دریافت دیه و مستمری کشته شدگان کولبر هستند.
منبع: ایرنا
ببخشید این طرح پیشنهادی مهندس عبدالکریم حسین زاده است که آقای خضری به نام خودشون زدن...زیادی زرنگ تشریف دارن. اینم یه نوع دزدی به حساب میاد.