کد خبر: 115866
A

خوردن این پنج ماده غذایی برای بیماران دارای فشار خون خطرناک است +اسامی

داشتن فشار خون بالا لزوماً به این معنا نیست که فرد می‌بایست حتماً غذاهای بخصوصی را از رژیم غذایی‌اش حذف کند. اما خوردن پنج ماده غذایی حتماً خطرناک است.

خوردن این پنج ماده غذایی برای بیماران دارای فشار خون خطرناک است +اسامی

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  به نقل از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، حدود چهل و پنج درصد از بزرگسالان در ایالات متحده دارای فشار خون بالا هستند. این عارضه ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و بسیاری از مشکلات سلامتی دیگر را افزایش دهد. داشتن یک رژیم غذایی مناسب می‌تواند در کنترل سطح فشار خون کمک کند.
در این مطلب، پنج ماده غذایی که عامل فشار خون بالا هستند را به شما معرفی می‌کنیم؛ سعی کنید با کمتر مصرف کردن و یا اجتناب از خوردن آنها، به تنظیم طبیعی و نرمال فشارخونتان کمک کنید.

۱.کافئین
کافئین، فشار خون را به طور موقت بالا می‌برد. باید از مصرف نوشیدنی و خوراکی‌های کافئین‌دار پرهیز کرد. البته بهتر است افراد دارای فشار خون بالا، برای اطلاع از نحوه کاهش یا حذف مصرف کافئین خود با پزشک مشورت کنند.

۲.نوشیدنی‌های قندی
 نوشیدن گهگاه نوشیدنی‌های شیرین ضرری ندارد، اما مصرف بیش از اندازه این محصولات ممکن است سبب افزایش فشار خون شود. علاوه بر این، بسیاری از نوشیدنی‌های شیرین حاوی کافئین نیز هستند که این عامل، مزید بر علت است و فشار خون را تشدید می‌کند.

۳.غذاهای شور
بسیاری از مردم بدون این که بدانند، سدیم زیادی مصرف می‌کنند. غذاهای فرآوری‌شده و فست‌فودها معمولاً حاوی مقادیر بیش از حد سدیم هستند (که اغلب بیش از ۲۳۰۰ میلی‌گرم است).
پیتزا، ساندویچ، اغذیه سرد و مواد غذایی کنسرو شده نمونه‌هایی از غذاهایی هستند که میزان بالای سدیم را در خود دارند.

۴.گوشت قرمز 
گوشت قرمز، یکی دیگر از عوامل فشار خون بالا در افراد است. فرآیند متابولیسم (سوخت و ساز) گوشت قرمز در بدن، ترکیباتی را آزاد می‌کند که ممکن است فشار خون را بیش از پیش افزایش دهد.
گوشت گاو، بره، خوک، گوساله و گوشت بز در دسته‌ی گوشت‌های قرمز قرار می‌گیرند. افراد دارای فشارخون بالا سعی کنند تا جایی که ممکن است مصرف گوشت قرمز را محدود کنند یا برش‌های کوچکتری از این نوع گوشت را در وعده غذایی خود میل کنند. توجه داشته باشید هرچه رنگ گوشت قرمزتر باشد، احتمال افزایش سطح فشار خون بیشتر است.

۵.غذاهای فرآوری‌شده و از پیش بسته‌بندی شده
غذاهای بسته‌بندی‌ شده ممکن است سالم به نظر برسند (مانند غذاهای بسته‌بندی شده گیاهی و گوشتی)، اما باید بدانید این غذاها طعم غالبشان را از مقدار بالای سدیم دریافت می‌کنند. توصیه می‌شود تا حد امکان از مصرف این غذاها اجتناب کنید یا برچسب ارزش غذایی این محصولات را بررسی کرده و فقط محصولاتی را انتخاب کنید که میزان سدیم نسبتاً کمی دارند.

سخن پایانی
فشار خون بالا یک عامل خطرساز برای سلامتی است که باید جدی گرفته شود. البته جای نگرانی نیست، زیرا این عارضه قابل درمان است. رعایت یک رژیم غذایی متنوع و سرشار از وعده‌های غنی از مواد مغذی می‌تواند به فرد در کاهش فشار خون بالا کمک کند و خطر ابتلا به مشکلات جدی که سلامت قلب را به خطر می‌اندازند، کاهش دهد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر