?>
کد خبر: 223181
A

احتمال ازسرگیری «سربازی اجباری» در آلمان

وزیر دفاع آلمان امروز (شنبه) در مصاحبه با روزنامه آلمانی «فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ» گفت که اگر برلین داوطلبان کافی برای نیروهای مسلح خود را جذب نکند، ممکن است از سال آینده (میلادی) ازسرگیری خدمت سربازی اجباری را در نظر بگیرد.

احتمال ازسرگیری «سربازی اجباری» در آلمان

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، بوریس پیستوریوس در مصاحبه‌ای با بیان اینکه «طرح ما در ابتدا مبتنی بر مشارکت داوطلبانه است»، اظهار داشت: اگر زمانی فرا برسد که ظرفیت [ارتش] ما از [تعداد] ثبت‌نام‌های داوطلبانه بیشتر باشد، ممکن است تصمیم بگیریم که [خدمت سربازی را] اجباری کنیم.

وزیر دفاع آلمان در ادامه تاکید کرد که لایحه‌ای جدید در این زمینه ممکن است از اول ژانویه ۲۰۲۶ (دی ۱۴۰۴) لازم‌الاجرا شود.

آندریاس هن، فرمانده بخش امنیت داخلی آلمان نیز امروز از تلاش‌ها برای جذب نیرو در ارتش این کشور حمایت کرد.

وی در مصاحبه‌ای با تارنمای «تی-آنلاین» گفت: ما راه درستی را در پیش گرفته‌ایم، اما اکنون باید سرعت را افزایش دهیم، چه از نظر تجهیزات، چه توسعه زیرساخت‌ها و مهم‌تر از همه، نیروی انسانی.

براساس گزارش رویترز، آلمان که عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است، پس از حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ (۱۴۰۰) به دنبال تقویت توان نظامی خود است؛ با این حال به نظر می‌رسد در جذب نیروهای جدید به اندازه کافی ناکام بماند. نیروهای مسلح آلمان اعلام کرده‌اند که برای انجام تعهدات خود به ناتو، به ۱۰۰ هزار سرباز دیگر در سال‌های آینده نیاز دارند.

حزب سوسیال دموکرات (SPD) آلمان همواره بیشتر بر گزینه‌های داوطلبانه برای بازسازی ارتش این کشور متمرکز بوده است.

طبق این گزارش، محافظه‌کاران آلمان، که رهبری ائتلافی را بر عهده دارند که در آن سوسیال دموکرات‌های پیستوریوس نقش شریک کوچک‌ را دارند، هزینه‌های نظامی را افزایش داده و آمادگی خود برای خدمت اجباری در نیروهای مسلح این کشور که در سال ۲۰۱۱ لغو شده بود را اعلام کرده‌اند.

گفتنی است، روزنامه آلمان «دی ولت» پیشتر در گزارشی نوشته بود: سازمان پیمان آتلانتیک شمالی از آلمان خواسته است تا نیروهای نظامی خود را به‌ طور قابل‌توجهی افزایش دهد اما برلین معتقد است که این امر با توجه به مشکلات فعلی، واقع‌بینانه نیست.

در گزارش این روزنامه آمده است: ناتو از آلمان خواسته است تا تعداد پرسنل نظامی خود را تا سال ۲۰۳۰ به ۲۴۰ تا ۲۶۰ هزار نفر افزایش دهد، در حالی که این رقم در حال حاضر حدود ۱۸۳ هزار نفر است.

خدمت سربازی عمومی در آلمان از سال ۲۰۱۱ لغو شد. از آن زمان تاکنون (در شرایطی که صلح برقرار است) خدمت اجباری در ارتش انجام نشده است.

گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که آلمان به منظور درگیری احتمالی با روسیه به دنبال تقویت ارتش خود و نیروهای نظامی است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر