?>
کد خبر: 225114
A

چمران: ورود سگ‌ها به بوستان‌های تهران ممنوع است

رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود سگ‌ها به بوستان‌ها نادرست و غیر بهداشتی و ممنوع است.

چمران: ورود سگ‌ها به بوستان‌های تهران ممنوع است

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از حضور سگ‌ها در بوستان‌های پایتخت تأکید کرد: ورود سگ‌ها به بوستان‌ها نادرست و هم از نظر بهداشتی مشکل‌زا است.

وی ادامه داد: این کار صحیح و درست نیست که از امکانات عمومی همچون تاب‌هایی که برای کودکان نصب شده و تعداد آن‌ها هم در مقایسه با جمعیت ما کم است، برای حیوانات استفاده شود. افرادی که توان مالی بالایی دارند، می‌توانند امکانات مجزایی برای حیوانات خانگی خود فراهم کنند و اصولاً در پارک‌ها نباید سگ‌ها را به همراه آورد و اجازه داد که از این فضاها استفاده کنند.

چمران افزود: حضور سگ‌ها در پارک‌ها، علاوه بر ایجاد نگرانی‌های بهداشتی چرا که حیوان برای دفع به پارک آورده می‌شود.

به گفته وی؛ این موضوع با اصول بهداشت عمومی مغایرت دارد. در بسیاری از کشورهای اروپایی نیز برای این موضوع قوانین مشخصی وجود دارد و با تخلفات برخورد می‌شود.

رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: این موضوع باید با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط از جمله دادستانی و قوه قضائیه پیگیری و سامان‌دهی شود.

وی افزود: نصب تابلوهایی از سوی شهرداری با محتوای «ورود حیوانات خانگی ممنوع» در پارک‌ها گام اولیه‌ای است، اما اجرای مؤثر این ممنوعیت نیازمند همراهی و حمایت قانونی و نظارتی است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر