کد خبر: 229473
A

بورس همانند اغلب روزهای اخیر افت کرد

بازار سرمایه در آخرین روز کاری هفته همانند اغلب روزهای اخیر افت کرد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش بیش از ۲۱ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۶۳۷ هزار واحد رسید.

بورس همانند اغلب روزهای اخیر افت کرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛   روز چهارشنبه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۲۱ هزار و ۶۲ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۶۳۷ هزار و ۱۷۵ واحد رسید.

در آخرین روز کاری هفته شاخص هم‌وزن نیز ۹۰۸۲ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۲۷ هزار و ۱۶ واحد ایستاد.

امروز تعداد سهام مثبت بورس ۱۷ عدد و سهام منفی ۳۰۳ عدد بود. تعداد خریداران به بیش از ۴۴ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۷۹ درصد کاهش داشت. همچنین امروز ۳۰۷ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشت اما نوری و فارس اثر منفی ایجاد کردند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به خساپا، وبملت و وتجارت اشاره کرد.

روز چهارشنبه شاخص فرابورس ایران هم کاهش ۱۷۵ واحد را تجربه کرد و به ۲۴ هزار و ۴۷۶ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۳۸ هزار فقره و ارزش آن ۳۰ هزار میلیارد تومان بود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر