?>
کد خبر: 31295
A

فوتبال جام شهدا؛ تراکتورسازی با غلبه بر پدیده به فینال رسید

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با غلبه بر پدیده مشهد در ضربات پنالتی به فینال رقابت های جام شهدا راه یافت.

فوتبال جام شهدا؛ تراکتورسازی با غلبه بر پدیده به فینال رسید
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، امروز (شنبه) در دومین دیدار از رقابت های فوتبال جام شهدا، تیم های تراکتورسازی تبریز و پدیده مشهد در شهر قدس به مصاف هم رفتند که این بازی در 90 دقیقه با تساوی دو بر دو همراه شد و در نهایت تراکتورسازی در ضربات پنالتی عملکرد بهتری داشت و به پیروزی 5 بر 4 رسید و فینالیست شد.
در نیمه نخست «امیر نصرآزادانی» در دقیقه 34 برای تراکتورسازی گلزنی کرد و «محمدرضا خلعتبری» دو دقیقه پس از آن گل تساوی پدیده را به ثمر رساند.
در دقیقه 84 «محمد قاضی» مهاجم باتجربه پدیده با شوتی تماشایی از پشت محوطه جریمه، گل دوم پدیده را درون دروازه حریف جای داد.
در دقیقه 87 و در میان غافلگیری مدافعان پدیده، «مهدی شریفی» با ضربه سر گل تساوی تراکتورسازی را به ثمر رساند.
در ضربات پنالتی شاگردان «یحیی گل محمدی» عملکرد بهتری داشتند و با شکست دادن پدیده به فینال رسیدند.
در نخستین دیدار این مسابقات روز گذشته (جمعه) سایپا با حساب سه بر دو مقابل پارس جنوبی جم پیروز شد و جواز حضور در فینال را کسب کرد.
با این اوصاف روز دوشنبه تیم های پارس جنوبی و پدیده در دیدار رده بندی رقابت می کنند.
همچنین سه شنبه و برای کسب عنوان قهرمانی، سایپا به مصاف تراکتورسازی می رود.
در این رقابت ها نیز، سازمان لیگ اجازه ورود دوربین های صدا و سیما به داخل ورزشگاه را نداد.
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر