کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟
گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت در خرداد نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۴۶.۴ درصد، "سیب" با ۱۴.۲ درصد و "خربزه" با ۸.۹ درصد است.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ارگان رسانه ای وابسته به سپاه پاسداران نوشت در خرداد ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با ۱۱.۱ درصد، "ماکارونی" با ۵.۴ درصد و "رشته آش" با ۴.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با ۱۰.۹ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"ماهی قزل آلا" با ۰.۵- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ" با ۲۷.۲ درصد، "ماست پاستوریزه" با ۸.۷ درصد، "شیر پاستوریزه" با ۶.۳ درصد و "پنیر پاستوریزه" با ۵.۶ درصد است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۴۶.۴ درصد، "سیب" با ۱۴.۲ درصد و "خربزه" با ۸.۹ درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با ۲۱.۳ درصد، "لوبیا چیتی" با ۸.۴ درصد و "لوبیا قرمز" با ۶.۶ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با ۱۲.۸- درصد، "کدو سبز" با ۱۱.۳- درصد، "خیار" با ۱۰.۳- درصد، "بادمجان" با ۸.۱- درصد و "فلفل دلمهای" با ۴.۵- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با ۷.۷ درصد، "چای خارجی بستهای" با ۷.۶ درصد و "قند" با ۷.۳ درصد است.