کد خبر: 140739
A

ترکیب کدام ادویه با قهوه خوشمزه‌تر است؟

دارچین جزو ادویه‌های ضدالتهاب است و مصرف منظم آن می‌تواند باعث بهبودی در متابولیسم بدن و پیشگیری از ابتلا به اضافه وزن شود. از طرف دیگر، پودر دارچین ته‌مزه شیرینی دارد و افزودن این ادویه بدون کالری به قهوه می‌تواند نیاز به مصرف شکر همراه با قهوه را کمتر کند.

ترکیب کدام ادویه با قهوه خوشمزه‌تر است؟

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ آیا می‌دانید که افزودن کمی دارچین به قهوه روزانه می‌تواند باعث افزایش ارزش تغذیه‌ای آن شود؟ دارچین جزو ادویه‌های ضدالتهاب است و مصرف منظم آن می‌تواند باعث بهبودی در متابولیسم بدن و پیشگیری از ابتلا به اضافه وزن شود. از طرف دیگر، پودر دارچین ته‌مزه شیرینی دارد و افزودن این ادویه بدون کالری به قهوه می‌تواند نیاز به مصرف شکر همراه با قهوه را کمتر کند.

از این‌رو، اگر بتوانید دارچین را به ترکیبات قهوه روزانه اضافه کنید، هم به کنترل وزن خودتان کمک خواهید کرد و هم باعث کاهش التهاب در بدن‌تان خواهید شد. در ادامه این مطلب، با سایر افزودنی‌های سالمی که می‌توانید به فنجان قهوه روزانه تان اضافه کنید، آشنا می‌شویم. 

پودر پروتئین 

تحقیقات ثابت کرده‌اند که مصرف پروتئین‌های بدون چربی یا کم‌چرب می‌تواند باعث کاهش ذخیره چربی اضافی در بدن شود و تعادل بین حجم عضلات و چربی‌های بدن را حفظ کند.

از این‌رو، به افرادی که اهل نوشیدن قهوه روزانه هستند، مخصوصا افراد نوجوان، آقایان یا خانم‌های ورزشکار و همچنین سالمندان توصیه می‌شود که مقداری پودر پروتئین به قهوه روزانه خود اضافه کنند تا بتوانند با افزایش دریافت پروتئین باکیفیت، احتمال تحلیل عضلانی در سن رشد، در اثر ورزش کردن یا در دوران سالمندی را کاهش دهند. 

پودر کاکائوی تلخ 

کمتر کسی فکر می‌کند که پودر کاکائو بتواند یک افزودنی مناسب برای یک فنجان قهوه روزانه باشد. این درحالی است که مطالعات نشان می‌دهند که پودر کاکائوی تلخ سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی قدرتمندی به نام پلی‌فنول است.

زمانی که میزان دریافت پلی‌فنول‌ها در بدن بالا می‌رود، سطح التهاب در بدن کمتر می‌شود و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، بعضی از انواع سرطان‌ها و اختلال عملکرد مغز هم کاهش پیدا می کند. از طرف دیگر، هر یک قاشق غذاخوری از پودر کاکائوی تلخ می‌تواند 2 گرم فیبر غذایی به بدن برساند و از این طریق به تنظیم فشار خون و قند خون کمک کند. 

لیموترش 

استفاده از آب لیموترش تازه در انواع چای یا دمنوش‌های روزانه، قدمتی طولانی دارد و بسیاری از دستورهای سنتی چای حاوی آب لیموترش تازه هستند. آبلیموی تازه در ترکیب با چای سرد یا همان آیس‌تی طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. این درحالی است که به‌تازگی ترکیب قهوه و آب لیموترش تازه، طرفداران بسیار زیادی در سراسر جهان پیدا کرده است.

معمولا آب لیموترش تازه در روزهای گرم سال به قهوه سرد اضافه می‌شود تا هم بتواند طعم آن را متنوع‌تر و خوشایندتر کند و هم ارزش تغذیه‌ای قهوه را افزایش دهد. بعضی از مطالعات نشان می‌دهند که افزودن آب لیموترش تازه به قهوه می‌تواند باعث پیشگیری از ابتلا به سردرد و برخی از انواع بیماری‌های ریوی شود. مطالعات محدودی هم ثابت کرده‌اند که ترکیب آبلیموی تازه با قهوه باعث افزایش ترشحات اسید معده می‌شود و می‌تواند برای بیماران مبتلا به ریفلاکس دردسرساز باشد. 

منبع: سلامت

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر