کد خبر: 243374
A

مالک تلگرام: ۱۰۰ فرزند دارم و همه در ارثم سهیم‌اند/ یکبار تا نزدیکی مرگ رفتم

پاول دورف، بنیان‌گذار مرموز تلگرام، در گفتگویی طولانی با لکس فریدمن پرده از ناگفته‌های زندگی‌اش برداشت؛ از تلاش نافرجام برای ترورش و بازداشت جنجالی در فرانسه گرفته تا انضباط آهنین روزانه و تصمیم جنجالی برای تقسیم ارث میان بیش از ۱۰۰ فرزندش.

مالک تلگرام: ۱۰۰ فرزند دارم و همه در ارثم سهیم‌اند/ یکبار تا نزدیکی مرگ رفتم
به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، دورف در این گفتگو برای نخستین بار از تلاش نافرجام برای ترورش در سال ۲۰۱۸ پرده برداشت: «یک شب درد شدیدی در سراسر بدنم حس کردم، بینایی و شنوایی‌ام را از دست دادم و به سختی نفس می‌کشیدم. فکر کردم همه چیز تمام شده. بعد از جان سالم به در بردن، احساس کردم در وقت اضافه زندگی می‌کنم.» او این تجربه را عامل جسورتر شدنش معرفی کرد.

او همچنین به بازداشت جنجالی‌اش در فرانسه اشاره کرد که آن را «کافکایی» توصیف کرد: «۱۲ پلیس مسلح مرا به جرائم کاربران تلگرام متهم کردند. در بازداشتگاه فهمیدم چقدر برداشتشان از فناوری محدود است.» دورف مدعی شد که حتی در این شرایط حاضر نشده زیر بار سانسور سیاسی برود: «از من خواستند کانال‌های انتخاباتی در رومانی را ببندم، اما رد کردم. ترجیح می‌دهم همه‌چیز را از دست بدهم تا اصولم را زیر پا بگذارم.»

یکی از بخش‌های جنجالی گفتگوی او مربوط به ۱۰۰ فرزند بیولوژیکی‌اش بود. او توضیح داد: «این کار را برای کمک به زوج‌های نابارور شروع کردم و بعد تصمیم گرفتم همه فرزندانم در ارث سهیم باشند. اما هیچ‌کدام تا بزرگسالی چیزی دریافت نخواهند کرد، چون ثروت بادآورده انگیزه را از بین می‌برد.»

دورف همچنین بار دیگر تأکید کرد که تلگرام هیچ‌گاه حتی یک بایت از داده‌های کاربران را در اختیار دولتی قرار نداده و افزود: «اگر لازم باشد فعالیت در یک کشور را متوقف می‌کنیم، اما اصولمان را نمی‌فروشیم. حتی اگر دولت‌ها خواستار بک‌دور باشند، پاسخ من ‘نه’ قاطع است.»

بخش دیگری از گفتگو به سبک زندگی انضباطی او اختصاص داشت: پرهیز مطلق از الکل و مواد، رژیم غذایی سختگیرانه، ۳۰۰ شنا و ۳۰۰ اسکات هر صبح، و حمام یخ روزانه. او گفت: «عضله اصلی که باید تمرین داد، عضله انضباط شخصی است. وقتی آن قوی باشد، بقیه چیزها درست می‌شوند.»

پاول دورف در پایان مصاحبه تأکید کرد: «بزرگترین دشمنان آزادی ترس و طمع هستند. من هر روز به خودم یادآوری می‌کنم که ممکن است بمیرم. وقتی از مرگ جان سالم به در می‌برید، هر روز یک هدیه است.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر